08.02.2018

Fremtidens arbejdsmarked

Platforme hvor vi kan dele ressourcer, løsninger til lejligheden og en unik fleksibilitet for både virksomheder og medarbejdere - det er blot nogle at de områder som fremtidsforsker Peter Hesseldahl har fyldt Uni Consultings medier med over det sidste stykke tid.

Som privatpersoner anvender vi dagligt platforme der tilbyder løsninger, der passer til vores specifikke behov. For mange af os er platforme en almindelig del af vores hverdag og i takt med, at platformene er blevet både nemmere og billigere at anvende, vil vi ifølge Peter Hesseldahl i større grad anvende platformene på arbejdsmarkedet.

Men med en øget omskiftelighed og en større fleksibilitet følger der også en række udfordringer med. Det ligger i vores samfundskultur, at et fast job med gode pensions- og sygeordninger skaber tryghed. Vi skal derfor til at genforhandle og finde nye måder, hvorpå vi kan skabe en sikker ansættelse.

Med et øget fokus på fleksibilitet, løsninger der er tilpasses lejligheden og den enkelte bruger eller virksomhed forsøger Uni Consulting at danne et netværk, hvor virksomheder kan hente de nødvendige kompetencer og hvor konsulenter har mulighed for, at udvikle sine kompetencer inden for det område de ønsker.

Uni Consulting er i fuld gang med at se på en app-løsning, der kan understøtte vores forretningsmodel. Vi forventer at kunne præsentere jer for en løsning i 2018. Når vi kommer lidt længere med arbejdet, vil vi løbende sende nyheder, holde jer informeret og opdateret.

Vi ønsker, at imødekomme den udvikling vi ser på fremtidens arbejdsmarked. Vi ønsker, at levere løsninger der passer præcis til jeres behov.

Link til video 

 

Tilbage til oversigt

Tak for din interesse!

Har du flere spørgsmål?
Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

bubblemedia