05.07.2018

Preferred supplier

Efter i flere år at have haft et succesfuldt samarbejde, blev Uni Consulting for et års tid siden udnævnt til preferred supplier hos Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE).

Det er vi glade for og stolte af. Det beviser at vores fleksible tilgang til projekterne, vores hurtige responstid og vores evne til at matche mennesker og teknik virker.

Hos SGRE har vi løst en lang række forskellige projekter. Konstruktionsopgaver, dokumentation, technical writing, projektledelse, Team Lead, Lead Engineer, Documentation Manager, Concept designer, Quality, Maintenance Engineering, Electrical documentation, Global forecast planner. Flere nye er på vej ind.

Vi har bl.a. fået dette skudsmål fra en vores samarbejdspartnere hos SGRE ”……. Jeg oplever stor tilgængelighed, professionelle folk og de er altid venlige og imødekommende. Jeg har brugt Uni Consulting en del gange over det forgangne år, og de har altid mestret at finde nogle yderst kompetente folk til mig. Endnu vigtigere er, at de også har mestret at finde mig nogle meget specifikke profiler, som bestemt ikke hænger på træerne. ....”

Uni Consulting er de sidste par år vokset fra 10 til ca. 30 konsulenter og løser opgaver for stigende gruppe af kunder, små som store.

Vi styrer projekterne fra vores kontorer i Skanderborg, Kolding og Aalborg samt netværk i København

Som kunde får du adgang til vores store netværk af konsulenter med tekniske kompetencer og vores fremtidssikrede måde at arbejde på.

Som konsulent kan, vi hjælpe med at få adgang til mange af de projekter, du ikke ser slået op på de forskellige medier.

Kontakt os for mere information.

Tilbage til oversigt

Tak for din interesse!

Har du flere spørgsmål?
Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

bubblemedia