17.04.2019

Uni Consulting har fået et ”droneperspektiv” fra kunderne

Vi har fået Publico til at undersøge hvad kunderne siger til og om Uni Consulting. Gør vi det, vi siger og skriver? Det er der kommet en del materiale ud af som vi er i gang med at arbejde med. 

Her er nogle af de udsagn, der er kommet retur. Resten af materialet arbejder vi videre med, for at holde os skarpe og klar til de udfordringer vi løbende støder på.

 

VI LÆGGER VÆGT PÅ ÅBEN DIALOG 

”Uni Consulting skiller sig måske ud ved, at de har en meget åben og ærlig dialog. De er hurtige til at finde den rette person, og jeg kunne være åben omkring opgaverne. Det synes jeg er en god værdi!”

 

ET PERSONLIGT MATCH OG HURTIGHED I OPSTARTSFASEN

”Uni Consulting har været gode til at finde den rette profil både med hensyn til kompetencer, adfærd og performance. Uni Consulting var præcise i den proces, - de reagerede hurtigt og kunne klare det på meget kort tid” 

 

EN HURTIG OG FLEKSIBLE PROCES

”Vi har fået en fornuftig pris på de konsulenter, som vi har haft lejet ind. Og processen har været uproblematisk. Uni Consulting har været hurtige og fleksible”

“Fleksibiliteten! Jeg vægter højt, at jeg kan ringe til Jakob og fortælle ham, at jeg har et problem. Og så gør Uni Consulting alt hvad de kan, for at finde en mand til mig med de rette kompetencer og den rette personlighed, og de gør det hurtigt” 

 

DU FÅR MEDBESTEMMELSE OG EKSTRA HÆNDER

Når Uni Consulting bliver præsenteret for en opgave, bliver man præsenteret for nogle CV'er, altså nogle personer, man kan vælge imellem. Så har vi muligheden for at matche personligheden med virksomheden. Det handler jo ikke kun om fagligheden. Vi vægter denne medbestemmelse ved Uni Consulting højt. Vi vil gerne være med i rekrutteringsprocessen.”

”De er ansat som en ekstra ressource, fordi vi ikke selv har kapaciteten lige nu til at løse alle de problemer eller opgaver, vi har. Så det er en ekstra hånd, jeg har brug for. Det kunne også meget vel være en rekrutteringskanal.”

Tilbage til oversigt

Tak for din interesse!

Har du flere spørgsmål?
Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

bubblemedia