Bliv en af vores konsulenter

Arbejder du som konsulent, eller ønsker du et job med fokus på fleksibilitet og friheden ved, at arbejde med opgaver som du finder interessante? 

Uni Consulting finder projektansættelser til alle typer af ingeniører og andre med teknisk erfaring. Vi har kontakt til et landsdækkende netværk af virksomheder, der ofte har brug for kvalificeret og fleksibel arbejdskraft.  

Hos Uni Consulting er samarbejde og dialog mellem os - og dig som konsulent i fokus. Vi ønsker, at skabe et tæt samarbejde, for at sikre en god forståelse af, hvor du er i processen samt hvilke fremtidige muligheder der måtte opstå for dig.

Uanset om man er fast-, projektansat eller arbejder som freelancer bliver man koblet på et stort netværk af virksomheder, der alle har udfordringer, hvor det giver mening at hyre ekstern arbejdskraft. Herigennem har du mulighed for, at arbejde med projekter, der passer til netop dine kompetencer og interesse. Tidsmæssigt spænder projekterne typisk fra 3 til 30 måneder.

Se jobs og projekter

Bliv en del af et stærkt netværk

Vil du udfordres fagligt og skabe værdi i mange danske virksomheder?
Ring og hør nærmere, eller skriv dig op i vores netværk her. Det tager få minutter, så tænker vi på dig, næste gang vi får brug for dygtige tekniske medarbejdere. Vi får hele tiden nye opgaver ind, opgaver der ikke bliver slået op på de kendte jobportaler.

Skriv dig op i databasen

Det siger vores konsulenter

 • Tina Bjerre, Technical Documentation Specialist

  Jeg har været rigtig glad for min ansættelse hos Uni Consulting.

  Som konsulent hos Uni Consulting dækkede jeg et aktuelt behov. Samtidig kunne virksomheden og jeg afdække mulighederne for og sætte rammerne for en fastansættelse (efter 6 måneders projektansættelse).

  Uni Consulting er en god og reel arbejdsgiver. Jacob og Tommy er professionelle og behagelige mennesker. De lægger op til en positiv og åben dialog, hvilket i sig selv er rart, og ikke mindst afgørende for at sikre et godt match mellem virksomhed og konsulent.

  Tina Bjerre, Technical Documentation Specialist
 • Mette Lind Blak, Global Forecast Planner, SIEMENS Gamesa Renewable Energy

  Det har været en sand fornøjelse, at få muligheden for at arbejde for Uni Consulting. Både Tommy og Jacob agerer professionelt og er yderst kompetente indenfor området. De har antennerne ude, ser muligheder og er dygtige til at spotte match og projekter. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger...

  Mette Lind Blak, Global Forecast Planner, SIEMENS Gamesa Renewable Energy
 • René Jørgensen ved opgave og fastansættelse hos Maersk Container Industry

  Working at Uni Consulting has opened possibilities that otherwise may not have been visible or presented and resulted in permanent position in a major Danish worldwide present company.

  René Jørgensen ved opgave og fastansættelse hos Maersk Container Industry
 • Dorthe Sonne ved opgave hos Babcock & Wilcox Vølund

  Mit bekendtskab med Uni Consulting har været en sand fornøjelse!
  De har antennerne ude for at spotte kompetente kandidater. De har et kæmpe netværk af virksomheder, som kan blive ens fremtidige arbejdsplads. Mit CV nåede kun at ligge i databasen i få dage, inden der var en virksomhed, der viste interesse.
  Uni Consulting får min allerbedste anbefaling!

  Dorthe Sonne ved opgave hos Babcock & Wilcox Vølund
 • Julian Fernandez Buezas, DIS/Siemens Wind Power


  Working at Uni Consulting has resulted in a great experience, as a consultant, from day one you get the opportunity to work as an equal with the rest of team. In addition, the variety of projects was proven of great motivation to develop my skills further. The great communication between the employer and employee ensures a straight forward understanding of where you are at all times.

  Julian Fernandez Buezas, DIS/Siemens Wind Power

Tak for din interesse!

Har du flere spørgsmål?
Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

bubblemedia