Hvad vil det sige at stå i vores netværksdatabase?

Uni Consulting er med til at åbne de ”usynlige døre” til en lang række spændende projekter og virksomheder.

De fleste af de opgaver vi arbejder på bliver ikke slået op, men formidles gennem et stort og velplejet netværk.

Det vil sige, at man som konsulent kommer i spil til en lang række jobs som ikke er synlige i den brede offentlighed, på jobportaler, de sociale medier etc. Uanset om man er fast-, projektansat eller arbejder som freelancer bliver man koblet på et stort netværk af virksomheder, der alle har udfordringer, hvor det giver mening at hyre ekstern arbejdskraft.

Opret din profil i vores database, så er du en del af vores netværk og bliver kontaktet næste gang, vi får et projekt, der matcher dine kompetencer.

Skriv dig op i databasen Jobagent

Det siger vores konsulenter

 • Simon F. Svendsen ved opgave hos Riantics A/S​

  Mit bekendtskab med Uni Consulting har været en sand fornøjelse! 
  De har konstant antennerne ude for at spotte kompetente kandidater og kan tale med kandidater og virksomheder på alle niveauer, altid i øjenhøjde og med et smil på læben. De har et kæmpe netværk af virksomheder, som kan blive ens fremtidige arbejdsplads. Mit CV nåede kun at ligge i databasen i få dage, inden der var en virksomhed, der viste interesse. 4 dage efter første møde var der underskrevet kontrakt. Det gik næste for hurtigt.
  Uni Consulting får min allerbedste anbefaling!

   

  Simon F. Svendsen ved opgave hos Riantics A/S​
 • Dennis O. Andersen ved opgave hos Riantics A/S

  Mit første møde med Uni-Consulting var via LinkedIn hvor en tidligere studiekammerat havde anbefalet mig at kigge i retning af Uni-Consulting. Jeg var jobsøgende og havde brug for andre vinkler på jobsøgningen end den traditionelle JobIndex , Jobnet osv.. Efter en snak med en af deres konsulenter blev mit CV lagt i deres database og dermed synligt for deres kunder. 3 dage senere var der bid i form af en indledende samtale og 3 dage senere til en jobsamtale hos en af deres kunder. Kemien til samtalerne var rigtig god og stemningen uformel men fokuseret hvilket gjorde at den indledende nervøsitet blev mindre. Efter endnu 4 dage blev kontrakten skrevet under og det nye job en realitet. Jeg kan bestemt anbefale Uni Consulting til andre.

   

  Dennis O. Andersen ved opgave hos Riantics A/S
 • Tina Bjerre, Technical Documentation Specialist

  Jeg har været rigtig glad for min ansættelse hos Uni Consulting.

  Som konsulent hos Uni Consulting dækkede jeg et aktuelt behov. Samtidig kunne virksomheden og jeg afdække mulighederne for og sætte rammerne for en fastansættelse (efter 6 måneders projektansættelse).

  Uni Consulting er en god og reel arbejdsgiver. Jacob og Tommy er professionelle og behagelige mennesker. De lægger op til en positiv og åben dialog, hvilket i sig selv er rart, og ikke mindst afgørende for at sikre et godt match mellem virksomhed og konsulent.

  Tina Bjerre, Technical Documentation Specialist
 • Mette Lind Blak, Global Forecast Planner, SIEMENS Gamesa Renewable Energy

  Det har været en sand fornøjelse, at få muligheden for at arbejde for Uni Consulting. Både Tommy og Jacob agerer professionelt og er yderst kompetente indenfor området. De har antennerne ude, ser muligheder og er dygtige til at spotte match og projekter. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger...

  Mette Lind Blak, Global Forecast Planner, SIEMENS Gamesa Renewable Energy
 • René Jørgensen ved opgave og fastansættelse hos Maersk Container Industry

  Working at Uni Consulting has opened possibilities that otherwise may not have been visible or presented and resulted in permanent position in a major Danish worldwide present company.

  René Jørgensen ved opgave og fastansættelse hos Maersk Container Industry
 • Dorthe Sonne ved opgave hos Babcock & Wilcox Vølund

  Mit bekendtskab med Uni Consulting har været en sand fornøjelse!
  De har antennerne ude for at spotte kompetente kandidater. De har et kæmpe netværk af virksomheder, som kan blive ens fremtidige arbejdsplads. Mit CV nåede kun at ligge i databasen i få dage, inden der var en virksomhed, der viste interesse.
  Uni Consulting får min allerbedste anbefaling!

  Dorthe Sonne ved opgave hos Babcock & Wilcox Vølund
 • Julian Fernandez Buezas, DIS/Siemens Wind Power


  Working at Uni Consulting has resulted in a great experience, as a consultant, from day one you get the opportunity to work as an equal with the rest of team. In addition, the variety of projects was proven of great motivation to develop my skills further. The great communication between the employer and employee ensures a straight forward understanding of where you are at all times.

  Julian Fernandez Buezas, DIS/Siemens Wind Power

Tak for din interesse!

Har du flere spørgsmål?
Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

bubblemedia