FAQ

Ofte stillede spørgsmål fra andre konsulenter kan måske hjælpe dig med at besvare dit, se mere i vores FAQ.  

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra vores konsulenter i oversigten nedenfor. Du finder svaret ved at klikke på det spørgsmål du ønsker. Har du flere spørgsmål eller ønsker du at snakke med en af os, er du velkommen til at kontakte os her.

Hvor arbejder jeg?

Vores konsulenter arbejder som oftest hos kunden. Konsulenterne møder op på kundens arbejdsplads og anvender ligeledes kundens udstyr, på kundens arbejdsplads.

Da et godt samarbejde er vigtigt for os, har alle vores konsulenter en fast kontaktperson på arbejdspladsen og hos Uni Consulting, som man er i løbende dialog med gennem ansættelsen.

Hvilke fordele er der ved at arbejde med tidsbegrænsede projekter?

Ved at arbejde med et tidsbegrænset projekt, udvider du konstant din viden inden for de områder, som du ønsker. Udover relevant erfaring at tilføje på dit CV, får du også et netværk blandt de øvrige konsulenter hos Uni Consulting samt vores kunder og deres samarbejdspartnere.

Hvilke muligheder er der på sigt?

Hos Uni Consulting er samarbejdet og dialog mellem os – og dig i fokus. Gennem et tæt samarbejde arbejder vi på, altid at have nye opgaver klar til dig efter endt projekt.

Udover nye projekter oplever vi også ofte, at vores konsulenter bliver fastansat hos vores kunder efter endt projekt, hvis begge partere ønsker det. En fastansættelse af vores konsulenter er sket 9 gange i 2016 og 15 gange i 2017.

Hvordan bliver jeg ansat?

Vi ansætter som udgangspunkt ud fra 3 modeller:

 • Fastansættelse
 • Funktionæransat på en tidsbestemt kontrakt
 • Freelance samarbejde

De fleste af vores konsulenter starter hos os som funktionæransat på en tidsbestemt kontrakt, hvorefter kontrakten kan ændres til en fastansættelse hvis begge parter ønsker det.

Tryghed i ansættelsen?

Ved en ansættelse følger vi altid funktionærlovgivningen. Dette betyder, at du er sikret med samme vilkår som andre på arbejdsmarkedet.

Det siger vores konsulenter

 • Simon F. Svendsen ved opgave hos Riantics A/S​

  Mit bekendtskab med Uni Consulting har været en sand fornøjelse! 
  De har konstant antennerne ude for at spotte kompetente kandidater og kan tale med kandidater og virksomheder på alle niveauer, altid i øjenhøjde og med et smil på læben. De har et kæmpe netværk af virksomheder, som kan blive ens fremtidige arbejdsplads. Mit CV nåede kun at ligge i databasen i få dage, inden der var en virksomhed, der viste interesse. 4 dage efter første møde var der underskrevet kontrakt. Det gik næste for hurtigt.
  Uni Consulting får min allerbedste anbefaling!

   

  Simon F. Svendsen ved opgave hos Riantics A/S​
 • Dennis O. Andersen ved opgave hos Riantics A/S

  Mit første møde med Uni-Consulting var via LinkedIn hvor en tidligere studiekammerat havde anbefalet mig at kigge i retning af Uni-Consulting. Jeg var jobsøgende og havde brug for andre vinkler på jobsøgningen end den traditionelle JobIndex , Jobnet osv.. Efter en snak med en af deres konsulenter blev mit CV lagt i deres database og dermed synligt for deres kunder. 3 dage senere var der bid i form af en indledende samtale og 3 dage senere til en jobsamtale hos en af deres kunder. Kemien til samtalerne var rigtig god og stemningen uformel men fokuseret hvilket gjorde at den indledende nervøsitet blev mindre. Efter endnu 4 dage blev kontrakten skrevet under og det nye job en realitet. Jeg kan bestemt anbefale Uni Consulting til andre.

  Dennis O. Andersen ved opgave hos Riantics A/S
 • Tina Bjerre, Technical Documentation Specialist

  Jeg har været rigtig glad for min ansættelse hos Uni Consulting.

  Som konsulent hos Uni Consulting dækkede jeg et aktuelt behov. Samtidig kunne virksomheden og jeg afdække mulighederne for og sætte rammerne for en fastansættelse (efter 6 måneders projektansættelse).

  Uni Consulting er en god og reel arbejdsgiver. Jacob og Tommy er professionelle og behagelige mennesker. De lægger op til en positiv og åben dialog, hvilket i sig selv er rart, og ikke mindst afgørende for at sikre et godt match mellem virksomhed og konsulent.

  Tina Bjerre, Technical Documentation Specialist
 • Mette Lind Blak, Global Forecast Planner, SIEMENS Gamesa Renewable Energy

  Det har været en sand fornøjelse, at få muligheden for at arbejde for Uni Consulting. Både Tommy og Jacob agerer professionelt og er yderst kompetente indenfor området. De har antennerne ude, ser muligheder og er dygtige til at spotte match og projekter. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger...

  Mette Lind Blak, Global Forecast Planner, SIEMENS Gamesa Renewable Energy
 • René Jørgensen ved opgave og fastansættelse hos Maersk Container Industry

  Working at Uni Consulting has opened possibilities that otherwise may not have been visible or presented and resulted in permanent position in a major Danish worldwide present company.

  René Jørgensen ved opgave og fastansættelse hos Maersk Container Industry
 • Dorthe Sonne ved opgave hos Babcock & Wilcox Vølund

  Mit bekendtskab med Uni Consulting har været en sand fornøjelse!
  De har antennerne ude for at spotte kompetente kandidater. De har et kæmpe netværk af virksomheder, som kan blive ens fremtidige arbejdsplads. Mit CV nåede kun at ligge i databasen i få dage, inden der var en virksomhed, der viste interesse.
  Uni Consulting får min allerbedste anbefaling!

  Dorthe Sonne ved opgave hos Babcock & Wilcox Vølund
 • Julian Fernandez Buezas, DIS/Siemens Wind Power


  Working at Uni Consulting has resulted in a great experience, as a consultant, from day one you get the opportunity to work as an equal with the rest of team. In addition, the variety of projects was proven of great motivation to develop my skills further. The great communication between the employer and employee ensures a straight forward understanding of where you are at all times.

  Julian Fernandez Buezas, DIS/Siemens Wind Power

Tak for din interesse!

Har du flere spørgsmål?
Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

bubblemedia