Jobs og projekter

Nedenfor kan du se nogle af de projekter, vi arbejder på lige nu. Læg dit CV ind på det projekt du er interesseret i.

Du kan også oprette en agent herunder eller lægge din profil ind i vores netværksdatabase, så har vi dig på radaren til næste projekt, der matcher din profil.

Jobagent  Se ledige stillinger

Følg os på LinkedIn, hvor vi også skriver om de projekter vi arbejder på.

Det siger vores konsulenter

 • Bjarne Simonsen - Process Engineer SGRE

  Da jeg pludselig i starten 2019 stod uden job var jeg ikke i tvivl, der skulle tages kontakt til UNI Consulting. Jeg havde haft den fornøjelse at være ansat hos dem i en kortere periode et par år forinden, og må sige at jeg denne gang heller ikke blev skuffet.

  Efter lidt tid fandt de det rigtige match mellem en virksomheds behov og mine kompetencer, og det blev gjort så godt at jeg nu efter 9 måneder fik tilbud, og sagde ja til, fast stilling i virksomheden. Hele denne proces forløb dejligt nemt og professionelt fra start til slut.

  Personligt er det et karriereskift fra mine tidligere 30 år på arbejdsmarkedet, og jeg så det som en perfekt måde at afprøve det på. I en kortere periode at arbejde som konsulent indenfor et område.

  Jeg følte mig som en del af to virksomheder, både der jeg arbejde, men også af UNI C, de har en aktivt personale politik og løbende kontakt med deres konsulenter om både stort og småt, gå hjem aktiviteter m.v.
  Helt sikkert et sted jeg vil anbefale andre at kontakte for at høre om mulighederne.

  Bjarne Simonsen - Process Engineer SGRE
 • Malene Rønnow - Process engineer SGRE

  "Mit samarbejde med Uni Consulting, startede med at jeg uploadede mit CV i deres database. Lige fra første kontakt har samarbejdet været professionelt, med gensidig forståelse. Fra starten af oplyste jeg at jeg ønskede fast ansættelse hos et firma, og det mål har vi i fællesskab arbejdet hen i mod. Uni Consulting, lavede et fleksibelt forløb, som passede mig og firmaet, der gjorde at jeg endte med en fastansættelse.

  Både Tommy og Jacob agerer dybt professionelt og er behagelige mennesker, der ønsker det bedste for deres konsulenter. Uni Consulting er absolut anbefalelsesværdige."

  Malene Rønnow - Process engineer SGRE
 • Mathias Færk Andersen - Process engineer SGRE

  "Jeg uploadede mit CV i Uni Consultings database og det ledte til drømme jobbet.

  Jeg super glad for samarbejdet med Uni Consulting, både Jacob og Tommy har været super gode, hjælpsomme og ikke mindst professionelle hele vejen igennem. De fandt et perfekt match til en projektansættelse i en position med spændende opgaver i en afdeling der havde travlt, men hvor der var rum til at udvikle mig fagligt og personligt (også som nyuddannet).

  Jeg kan helt klart anbefale Uni Consulting!"

   

   

  Mathias Færk Andersen - Process engineer SGRE
 • Alina Barla - Engineering Design Coordinator at SGRE R&D

  "I really enjoyed my collaboration with Uni Consulting and the assignment I got through them. Jacob provided his assistance throughout the project, always helpful, positive and responsive. That's one strong point of the company - they are both professional and close to their employees, catering for their profile and needs.

  They have my best recommendations and will definitely work with them again in case of further opportunities."

  Alina Barla - Engineering Design Coordinator at SGRE R&D
 • Ashish Nair ved opgave hos Siemens

  Mit samarbejde med Uni Consulting var professionelt, problemfrit og med gensidig forståelse.

  Jeg sætter pris på, hvor meget Uni Consulting fokuserer på tilfredshed blandt deres konsulenter, især periodisk feedback møde, løn/overtid til tiden, ferie bl.a.

  Jeg kan absolut anbefale Uni Consulting til andre.

  Ashish Nair ved opgave hos Siemens
 • Jeg blev, kort tid efter jeg var færdiguddannet, kontaktet af Tommy, som havde fundet frem til mig igennem jobcenteret/LinkedIn?. Vi fik os en snak og han nævnte han havde en kunde som stod og manglede en med mine kompetencer. Så gik det stærkt. Først ud og blive præsenteret for kunden. Underskrivning af kontrakt på en måneds projektansættelse, som blev forlænget til tre måneder og derefter til en fastansættelse i Uni Consulting.Det har været en fornøjelse af at være med til at se hvordan Uni Consulting har udvikle sig fra at være Tommy og nogle få projektkonsulenter og til det, det er i dag, med kunder og konsulenter mange steder rundt om i landet.Jeg kan på det varmeste anbefale at søge job hos Uni Consulting eller bare tage en snak med Tommy eller Jacob, for der er du i god og professionelle hænder.

  Mikal Skou, Mechanical Designer
 • Simon F. Svendsen ved opgave hos Riantics A/S​

  Mit bekendtskab med Uni Consulting har været en sand fornøjelse! 
  De har konstant antennerne ude for at spotte kompetente kandidater og kan tale med kandidater og virksomheder på alle niveauer, altid i øjenhøjde og med et smil på læben. De har et kæmpe netværk af virksomheder, som kan blive ens fremtidige arbejdsplads. Mit CV nåede kun at ligge i databasen i få dage, inden der var en virksomhed, der viste interesse. 4 dage efter første møde var der underskrevet kontrakt. Det gik næste for hurtigt.
  Uni Consulting får min allerbedste anbefaling!

  Simon F. Svendsen ved opgave hos Riantics A/S​
 • Dennis O. Andersen ved opgave hos Riantics A/S

  Mit første møde med Uni-Consulting var via LinkedIn hvor en tidligere studiekammerat havde anbefalet mig at kigge i retning af Uni-Consulting. Jeg var jobsøgende og havde brug for andre vinkler på jobsøgningen end den traditionelle JobIndex , Jobnet osv.. Efter en snak med en af deres konsulenter blev mit CV lagt i deres database og dermed synligt for deres kunder. 3 dage senere var der bid i form af en indledende samtale og 3 dage senere til en jobsamtale hos en af deres kunder. Kemien til samtalerne var rigtig god og stemningen uformel men fokuseret hvilket gjorde at den indledende nervøsitet blev mindre. Efter endnu 4 dage blev kontrakten skrevet under og det nye job en realitet. Jeg kan bestemt anbefale Uni Consulting til andre.

  Dennis O. Andersen ved opgave hos Riantics A/S
 • Tina Bjerre, Technical Documentation Specialist

  Jeg har været rigtig glad for min ansættelse hos Uni Consulting.

  Som konsulent hos Uni Consulting dækkede jeg et aktuelt behov. Samtidig kunne virksomheden og jeg afdække mulighederne for og sætte rammerne for en fastansættelse (efter 6 måneders projektansættelse).

  Uni Consulting er en god og reel arbejdsgiver. Jacob og Tommy er professionelle og behagelige mennesker. De lægger op til en positiv og åben dialog, hvilket i sig selv er rart, og ikke mindst afgørende for at sikre et godt match mellem virksomhed og konsulent.

  Tina Bjerre, Technical Documentation Specialist
 • Mette Lind Blak, Global Forecast Planner, SIEMENS Gamesa Renewable Energy

  Det har været en sand fornøjelse, at få muligheden for at arbejde for Uni Consulting. Både Tommy og Jacob agerer professionelt og er yderst kompetente indenfor området. De har antennerne ude, ser muligheder og er dygtige til at spotte match og projekter. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger...

  Mette Lind Blak, Global Forecast Planner, SIEMENS Gamesa Renewable Energy
 • René Jørgensen ved opgave og fastansættelse hos Maersk Container Industry

  Working at Uni Consulting has opened possibilities that otherwise may not have been visible or presented and resulted in permanent position in a major Danish worldwide present company.

  René Jørgensen ved opgave og fastansættelse hos Maersk Container Industry
 • Dorthe Sonne ved opgave hos Babcock & Wilcox Vølund

  Mit bekendtskab med Uni Consulting har været en sand fornøjelse!
  De har antennerne ude for at spotte kompetente kandidater. De har et kæmpe netværk af virksomheder, som kan blive ens fremtidige arbejdsplads. Mit CV nåede kun at ligge i databasen i få dage, inden der var en virksomhed, der viste interesse.
  Uni Consulting får min allerbedste anbefaling!

  Dorthe Sonne ved opgave hos Babcock & Wilcox Vølund
 • Julian Fernandez Buezas, DIS/Siemens Wind Power

  Working at Uni Consulting has resulted in a great experience, as a consultant, from day one you get the opportunity to work as an equal with the rest of team. In addition, the variety of projects was proven of great motivation to develop my skills further. The great communication between the employer and employee ensures a straight forward understanding of where you are at all times.

  Julian Fernandez Buezas, DIS/Siemens Wind Power

Tak for din interesse!

Har du flere spørgsmål?
Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

bubblemedia