Om Uni Consulting

Mennesker - Teknik - Projekter

Uni Consulting har siden 2008 leveret ingeniører og tekniske konsulenter til projekter over hele landet og til mange forskellige brancher. 

Vi arbejder ud fra en anderledes og nytænkende tilgang til vidensdeling og ressourcefordeling. Virksomheder søger i højere grad fleksibel arbejdskraft og kompetencer, der passer til specifikke projekter, mens konsulenter søger fleksibilitet og faglig udvikling. 

Med fokus på mennesker, teknik og projekter er vores mission at skabe et fleksibelt setup, hvor vi forbinder dygtige tekniske specialister og konsulenter sammen med vores kunder og deres projekter. Vi fordeler ressourcerne, der hvor behovene er, i et arbejdsmarked der bliver mere projektorienteret.

Vi ønsker at samle viden, fordele ressourcer og skabe fordele for både konsulenter og virksomheder.

Uni Consulting har base i Skanderborg samt kontorer i Kolding og Aalborg. Herfra dækker vi alle dele af landet – også din.

 • Tommy Both Juul

  Direktør

  Tommy Both Juul

  Tommy har +10 års erfaring med tekniske projekter. Han har været involveret i projekter i de fleste brancher og fagområder. Det gælder alt fra ventilation, Master Data Management, vindmøller til programmering  af automatiserede processer.

  Han er netværker, og bruger det aktivt i det daglige arbejde, når projektet skal løses. 

 • Jacob Mønsted

  Resource Manager

  Jacob Mønsted

  Jacob har de sidste 10 år arbejdet med rekruttering af medarbejdere til mange forskellige brancher og stillinger - lige fra den ufaglærte til det højtuddannede tekniske profiler og ledere. 

  Jacob går med stor ihærdighed til opgaven, og sikrer at både konsulent og virksomhed kommer sikkert i mål med projektet.

  Hans optimitiske tilgang bringer ham langt, når udfordringerne skal klares.

 • Tore Munch

  Key Account Manager

  Tore Munch

  Tore har i de sidste 12 år arbejdet med udvikling, salg og ledelse indenfor flere forskellige brancher. Senest som afdelingsleder og salgsansvarlig indenfor Additive Manufacturing.

  Tore sikre, gennem sin tekniske forståelse, troværdighed og tilgængelighed, at kunderne altid får den rigtige løsning.

Tak for din interesse!

Har du flere spørgsmål?
Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

bubblemedia