Om Uni Consulting

Uni Consulting samler viden og fordeler ressourcer

Uni Consulting har siden 2008 leveret ingeniører og tekniske konsulenter til projekter over hele landet og til mange forskellige brancher. 

Hos Uni Consulting arbejdes der ud fra en anderledes og nytænkende tilgang til vidensdeling og ressourcefordeling. Fordelene ved samarbejde er stigende. Virksomhederne søger i højere grad fleksibel arbejdskraft og kompetencer der passer til specifikke projekter, mens konsulenterne søger fleksibilitet og faglig udvikling. 

Vores mission er, at koble nogle af landets dygtigste specialister sammen med virksomheder rundt om I Danmark. Vi tror på, at værdiskabelse opstår, når der dannes et tæt samarbejde mellem virksomheder og samarbejdspartnere.

Uni Consulting har base i Skanderborg samt et kontor i Kolding. Herfra dækker vi alle dele af landet – også din.

 • Tommy Both Juul

  Direktør

  Tommy Both Juul

  Tommy har +10 års erfaring med tekniske projekter. Han har været involveret i projekter i de fleste brancher og fagområder. Det gælder alt fra ventilation, Master Data Management, vindmøller til programmering  af automatiserede processer.

  Han er netværker, og bruger det aktivt i det daglige arbejde, når projektet skal løses. 

 • Jacob Mønsted

  Resource Manager

  Jacob Mønsted

  Jacob har de sidste 10 år arbejdet med rekruttering af medarbejdere til mange forskellige brancher og stillinger - lige fra den ufaglærte til det højtuddannede tekniske profiler og ledere. 

  Jacob går med stor ihærdighed til opgaven, og sikrer at både konsulent og virksomhed kommer sikkert i mål med projektet.

  Hans optimitiske tilgang bringer ham langt, når udfordringerne skal klares.

 • Peter Højlund Hviid

  Afdelingsleder - Nordjylland

  Peter Højlund Hviid

  Peter har 15 års erfaring fra arbejde i spændet mellem teknik, ledelse og salg. Han har arbejdet indenfor en bred vifte af industrier fra oil&gas til marine og electrical engineering, fra Aalborg til Shanghai.

  Peter løser opgaverne gennem en blanding af anvendt netværk, nordjysk snusfornuft og dialog i øjenhøjde.

Tak for din interesse!

Har du flere spørgsmål?
Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

bubblemedia