Uni Consulting kort

Høj faglighed

I Uni Consulting går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde, og vi bestræber os derfor altid på at tiltrække de dygtigste medarbejdere.

Konkurrencedygtige priser

Vi har skåret al unødvendig organisation væk, hvilket gør os i stand til at målrette vores ydelser efter, hvad der giver størst værdi til mindst mulige omkostning for vores kunder.

Din foretrukne samarbejdspartner

I Uni Consulting bestræber vi os på at være din foretrukne samarbejdspartner. Vi vægter derfor kundeforholdet højt og vil altid gøre en ekstra indsats for at opnå fuld tilfredshed.

 • Tommy Both Juul

  Direktør

  Tommy Both Juul

  Tommy har +10 års erfaring med tekniske projekter. Han har været involveret i projekter i de fleste brancher og fagområder. Det gælder alt fra ventilation, Master Data Management, vindmøller til programmering  af automatiserede processer.

  Han er netværker, og bruger det aktivt i det daglige arbejde, når projektet skal løses. 

 • Jacob Mønsted

  Resource Manager

  Jacob Mønsted

  Jacob har de sidste 10 år arbejdet med rekruttering af medarbejdere til mange forskellige brancher og stillinger - lige fra den ufaglærte til det højtuddannede tekniske profiler og ledere. 

  Jacob går med stor ihærdighed til opgaven, og sikrer at både konsulent og virksomhed kommer sikkert i mål med projektet.

  Hans optimitiske tilgang bringer ham langt, når udfordringerne skal klares.

 • Peter Højlund Hviid

  Afdelingsleder - Nordjylland

  Peter Højlund Hviid

  Peter har 15 års erfaring fra arbejde i spændet mellem teknik, ledelse og salg. Han har arbejdet indenfor en bred vifte af industrier fra oil&gas til marine og electrical engineering, fra Aalborg til Shanghai.

  Peter løser opgaverne gennem en blanding af anvendt netværk, nordjysk snusfornuft og dialog i øjenhøjde.

 • Tore Munch

  Key Account Manager

Tak for din interesse!

Har du flere spørgsmål?
Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

bubblemedia