Introduktion 

Uni Consulting ApS overholder gældende persondatalovgivning

Når du besøger vores website, indsamles der forskellige oplysninger om dig. Oplysningerne bruges primært til at spore, hvilke steder på vores site, du besøger. Vi deler også oplysninger om dit besøg med Google gennem Google Analytics, som vi bruger til statistik.

Visse steder på vores hjemmeside har du mulighed for, selv at indtaste oplysninger. Det kan være, hvis du sender os en jobansøgning. I kraft af, at du selv indtaster disse oplysninger, behandler vi dem med dit samtykke. 

Hvis du ikke ønsker, at det indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade at bruge vores website. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter der har adgang til dem. 

Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies med det overordnede formål at forbedre brugeroplevelsen

Cookies er små stykker data, som lagres på din computer, når du surfer rundt på nettet. Formåleter blandt andet, at huske og gemme informationer, samt til at undersøge din adfærd på hjemmesiden. En cookie kan ikke indeholde en virus. 

Vi anvender førstepartcookies og sessioncookies for at optimere brugeroplevelsen. Derudover anvender vi tredjepartscookies, i form at Google Analytics, til at måle brugeradfærd / besøgsstatistik.

Ved at besøge hjemmesiden, accepterer du indirekte vores brug af cookies. Ønsker du at blokere vores brug af hhv. førstepartcookies og tredjepartcookies, kan du under din browsers internetindstillinger tilføje denne hjemmeside på listen over de hjemmesider, du ikke vil tillade cookies fra.

Det er muligt at slette eller blokere cookies. Se vejledning http://minecookies.org/cookiehandtering

Personoplysninger  

Generelt 
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse. 

Det primære område, hvor vi indsamler oplysninger er vores rekrutteringsportal. Hvis du benytter dig af denne, kommer vi i besiddelse af de oplysninger du indtaster med dit SAMTYKKE.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til tre overordnede formål:

  • Generel statistik om adfærd på sitet, så vi bedre kan tilpasse indholdet på vores site.
  • For at tage dig i betragtning til en eventuel ansættelse i en af vores afdelinger.


Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Brug af vores rekrutteringsportal

Arbejdet med din ansøgning
Din ansøgning og de persondata, du indtaster, vil udelukkende blive brugt i rekrutteringsøjemed og vil blive vurderet af betroede og personaleansvarlige personer i Uni Consulting. Dine personlige oplysninger bliver naturligvis behandlet fortroligt. 

Din ansøgning og persondata vil blive gemt i databasen i vores rekrutteringssystem. Når vi læser din ansøgning, vurderer vi konkret dine kvalifikationer i forhold til stillinger og projekter.

Selvom du ikke kommer i betragtning til den stilling, du har søgt, gemmer vi dine oplysninger til en eventuel senere ledig stilling i 6 måneder, med mindre du skriftligt har givet sin accept til, at det må opbevares i 12 måneder. Du har også mulighed for, aktivt at gå ind i vores rekrutteringsdatabase og sletter dine data/din kandidatprofil eller kontakter os direkte på info@uni-consulting.dk

Krav til oplysninger 
Det er op til dig, at sørge for, at de persondata, du afgiver, er korrekte og fyldestgørende. Du bedes undlade at angive personfølsomme oplysninger om fx religion, seksuel orientering, race eller sundhedsoplysninger. Vær opmærksom på at skjule CPR Nr. i eksamensbeviser og lignende dokument, som du frivilligt kan uploade i vores database.

Vær venligst opmærksom på, at din e-mail adresse fungerer som dit unikke ID, når du søger en stilling hos Uni Consulting. Vi anbefaler derfor, at du angiver en personlig e-mail adresse, som andre ikke har adgang til. 

Dine rettigheder 
Du har nogle rettigheder i forbindelse med vores behandling af din ansøgning fordi den i meget vidt omfang foregår elektronisk: 

  • Du har ret til at få at vide at vi har samlet oplysninger om dig og gemt dem i vores it-system
  • Du har ret til at få at vide hvilke oplysninger om dig vi har samlet og brugt i vores behandling af din ansøgning, og du har ret til at se oplysningerne
  • Du har ret til at bede om at vi retter eller sletter oplysninger hvis du mener de fx er forkerte eller giver et forkert indtryk. Og vi har pligt til at tage stilling til din anmodning. Du kan til enhver tid selv logge på vores system og slette dine oplsysninger.

Henvendelse herom kan ske på Tel.: (+45) 25 64 28 28  

Du kan læse mere på datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk

Kontakt os 

Hvis du har spørgsmål om dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte os.

 

  • Tommy Both Juul

    Direktør

    Tommy Both Juul

    Tommy har +10 års erfaring med tekniske projekter. Han har været involveret i projekter i de fleste brancher og fagområder. Det gælder alt fra ventilation, Master Data Management, vindmøller til programmering  af automatiserede processer.

    Han er netværker, og bruger det aktivt i det daglige arbejde, når projektet skal løses. 

  • Jacob Mønsted

    Resource Manager

    Jacob Mønsted

    Jacob har de sidste 10 år arbejdet med rekruttering af medarbejdere til mange forskellige brancher og stillinger - lige fra den ufaglærte til det højtuddannede tekniske profiler og ledere. 

    Jacob går med stor ihærdighed til opgaven, og sikrer at både konsulent og virksomhed kommer sikkert i mål med projektet.

    Hans optimitiske tilgang bringer ham langt, når udfordringerne skal klares.

  • Peter Højlund Hviid

    Afdelingsleder - Nordjylland

    Peter Højlund Hviid

    Peter har 15 års erfaring fra arbejde i spændet mellem teknik, ledelse og salg. Han har arbejdet indenfor en bred vifte af industrier fra oil&gas til marine og electrical engineering, fra Aalborg til Shanghai.

    Peter løser opgaverne gennem en blanding af anvendt netværk, nordjysk snusfornuft og dialog i øjenhøjde.

  • Tore Munch

    Key Account Manager

Tak for din interesse!

Har du flere spørgsmål?
Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

bubblemedia