Virksomheder

Mangler din virksomhed en dygtig ingeniør, it-konsulent eller anden teknisk ressource til jeres næste projekt? Uni Consulting giver dig hurtig adgang til kvalificeret viden, der hjælper dig og din virksomhed videre. 

Uni Consulting fokuserer på vidensdeling og ressourcefordeling. Som virksomhed kan I bestemme hvilken arbejdskraft og kompetence, der er nødvendigt alt efter hvilke projekter eller udfordringer I står overfor. Herefter finder Uni Consulting den konsulent, der passer til netop jeres projekt.

Med Uni Consulting får du:

 • opdateret og innovativ knowhow til både udvikling, opstart og drift
 • kompetencer inden for mange forskellige fagområder
 • værdiskabende input og udvikling til din virksomhed
 • en hurtig proces, så din nye medarbejder kan være i gang i løbet af få dage
 • en løsning, der er tilpasset til dit projekt

Som virksomhed får du adgang til en lang række dygtige konsulenter, du kan ansætte i det tidsrum, der er nødvendigt. Vores konsulenter er ikke bundet af klausuler. Det betyder, at en projektansættelse let kan veksles til en fastansættelse, hvis begge parter ønsker det. 

Gennem vores store netværk af erfarne konsulenter tilbyder Uni Consulting tekniske ressourcer til konkurrencedygtige priser. Uni Consulting har ingen standardløsninger – vi finder hver gang den model, der passer bedst til jeres virksomhed.

Vil du vide mere om, hvad vores medarbejdere kan gøre for dig? Så kontakt os her.

Det siger vores kunder og samarbejdspartnere

 • Samarbejde mellem Welcon og Uni Consulting

  "Jeg har med stor tilfredshed brugt Jacob Mønsted og Uni Consulting i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere. I første omgang er kandidaterne ansat som konsulenter med mulighed for efterfølgende fastansættelse. Vi har i løbet af det sidste halve år benyttet os af muligheden to gange, hvor samarbejdet med Uni Consulting har medført to fastansættelser hos os.

  Muligheden for at fastansætte konsulenter tiltaler os meget, da det giver os mulighed for at se kandidaten an og derved sikre det rigtige match både for os og for kandidaten. Det er vigtigt at kemien er god med kandidaten men også med Uni Consulting for at skabe et godt resultat. I hele forløbet har jeg oplevet en stor fleksibilitet og god service fra Uni Consultings side.


  Jeg kan varmt anbefale Uni Consulting."

   

  Rune Ørnfeld Holm
  Project manager - Welcon A/S

  Samarbejde mellem Welcon og Uni Consulting
 • Søren Mathiasen, R&D Manager at Siemens Gamesa

  Jeg har med stor tilfredshed brugt Jacob Mønsted og Uni Consulting i forbindelse med rekruttering af en konsulent og med henblik på efterfølgende fastansættelse af personen. Aftalen kom på plads indenfor få dage, og jeg har oplevet en stor fleksibilitet fra Uni Consultings side, i forhold til at imødekomme mit ønske om at fastansætte vedkommende. Alt i alt har jeg været meget tilfreds med servicen og samarbejdet. 

  Søren Mathiasen, R&D Manager at Siemens Gamesa
 • Lasse Sall, Viking Life-saving equipment A/S

  Vi har i en periode benyttet en teknisk tegner til R&D i VIKING, som blev leveret af Uni Consulting.

  Uni Consulting demonstrerede en meget nærværende og forstående dialog og en super præcision i forhold til, at ramme den rigtige kandidat.

  Han stemplede ind fra dag 1 og i forhold til andre lignende konsulenthuse var prisen meget favorabel.

  Han er siden blevet ansat, hvilket i høj grad skyldes, at der var rene linier fra starten og dette var et muligt aftalt outcome af konsulentperioden.

  Jeg kan varmt anbefale Uni Consulting

  Lasse Sall, Viking Life-saving equipment A/S
 • Heidi Hvingel, HR & Administrationschef - Nisgaard & Christoffersen

  Samarbejdet med Uni Consulting er helt igennem en god fornøjelse, da de løser opgaverne effektivt og professionelt. 

  Vi kan anbefale Uni Consulting som en seriøs og behagelig samarbejdspartner.

  Heidi Hvingel, HR & Administrationschef - Nisgaard & Christoffersen
 • Lars Lübker, Manager Container R&D ved Maersk Container Industry

  Mærsk Container Industri har benyttet sig af Uni Consultings ressourcer i forbindelse med et projekt i efteråret 2015 og noget af 2016.  Projektet bestod i at indhente tilbud på produktionsudstyr til opsætning på en af vores fabrikker i Kina.
  Det var en god proces. Opgaven blev løst med stort ansvar i forhold til tid og resultat, således at optimeringen af vores produktionslinje kunne sættes i gang.  Vi har i hele processen oplevet en høj fleksibilitet og en god opfølgning af projektet fra Uni Consultings side. Vi valgte efterfølgende at fastansatte konsulenten efter klar aftale med Uni Consulting.

  Lars Lübker, Manager Container R&D ved Maersk Container Industry
 • Kim Stenager, Projektchef ved Blaaholm

  Blaaholm har benyttet sig af Uni Consultings ressourcer i forbindelse med 2 projekter i efteråret 2015 og henover foråret 2016.  I forbindelse med øget ordretilgang, havde vi brug for hurtig hjælp med konkrete opgaver. Den ene var en konstruktør til en specifik kunde hvor konsulenten skulle have stor erfaring i 3D modellering i Solid Works.  Den anden opgave var en teknisk Indkøber, der skulle hjælpe i forbindelse ekstra ordretilgang og ferie. Begge opgaver blev løst hurtigt, fra første kontakt til Uni Consulting til opstart af konsulent. Det var vigtig for os at konsulenten kunne skabe værdi fra dag et, da der ikke var meget tid til oplæring. I begge tilfælde oplevede vi at konsulenterne var hurtige til at sætte sig ind i opgaverne og udførte opgaverne som aftalt. I begge tilfælde har vi haft mulighed for at forlænge dem pga. af yderlige opgaver. Ved vores samarbejde med Uni Consulting har vi oplevet hurtig respons tid, kvalitet, fleksibilitet og bred mangfoldighed blandt konsulenterne. Vi har oplevet en god dialog og service.

  Kim Stenager, Projektchef ved Blaaholm
 • Jonas Christiansen, Director of Dispense Equipment, Carlsberg Group

  Carlsberg Breweries A/S har benyttet sig af Uni Consultings ressourcer i forbindelse med et projekt i efteråret 2014. Projektet var prototype fremstilling af del komponenter til en kompleks ny forpakningstype og vedligeholdelse af en forsøgsmaskine benyttet i produktionen.
  Uni Consulting leverede med kort varsel og deres konsulent udviste stort engagement og gå-på-mod på trods af en opgave med høj kompleksitet, ustabilt/utilregneligt udstyr, en kort introduktion. Konsulenten var i høj grad fleksibel i forhold til arbejdstider spredt over det meste af døgnet.
  Opgaven blev løst med stort ansvar i forhold til tid og resultat, således at produktionsplan, kvalitet af produktion og koordinering med et øvrige projektteam forløb smertefrit. Vi har efterfølgende brugt konsulenten til andre projekter.

  Jonas Christiansen, Director of Dispense Equipment, Carlsberg Group
 • Maibritt Lykke Jepsen, HR. Manager ved Global Castings

   

  Ved projekt og fastansættelse af Niels R. Kristensen

  Vi var så heldige at stifte bekendtskab med Uni Consulting lige da vi stod med et akut behov. Vi havde et kort møde og det var en opgave de gerne ville hjælpe med. Vi manglede en ressource i vores kvalitetsafdeling, dog med henblik på fastansættelse, men vi manglede en nu.

  Uni Consulting var hurtig med præsentationen af de første kandidater og de fangede hurtigst hvad vi kiggede efter.
  Vi har i dag ansat en medarbejder via dem og den person er allerede fastansat af os.

  Maibritt Lykke Jepsen, HR. Manager ved Global Castings

Herunder kan du få et overblik over forløbet i vores samarbejde

 • Aftalens opgaver
  bestemmes
 • Vi finder det rette team
  til at løse din opgave
 • Projektet
  planlægges
 • Opgaven
  udføres
 • Opfølgning på
  forløbet

Tak for din interesse!

Har du flere spørgsmål?
Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

bubble